AKTUELT NÅ

Sammen med Sør Trøndelag Fylkeskommune og kommunene i Agdenes, Bjugn og Midtre Gauldal tilrettelegger vi for trådløst høyhastighets- fiberbredbånd.

   

AGDENES

LES MER   

Følg oss på facebook

   

BJUGN

 

LES MER 

 Følg oss på facebook

 Kommunevåpen Midtre Gauldal  

MIDTRE GAULDAL

 

LES MER   

Følg oss på facebook

 

 

Trådløst Fiberbredbånd til distriktene

Breiband.no har Norges beste bredbåndsdekning i distriktene, og har de siste 10 årene bygget ut bredbånd i 140 kommuner. Vi har lang erfaring med å være leverandøren som trår til der fiberutbygging ble for dyrt eller for vanskelig.

utbygging

Våre pågående utbyggingsprosjekter

Breiband.no har stadig nye utbyggingsprosjekter i samarbeid med kommuner og fylkeskommuner, i tillegg til prosjekter som igangsettes basert på kollektiv interesse i et bestemt område.

Trøndelag

Akkurat nå har vi stor aktivitet i Sør- Trøndelag i følgende områder :

Sør- Norge

Vi undersøker muligheten for å sette opp en ny mast i Nannestad som vil gi svært mange husstander mulighet til å få trådløst bredbånd. Dette prosjektet er basert på at mange nok melder sin interesse og vil bli realisert dersom interessen er stor nok. Bor du i Nannestad og ønsker trådløst fiber?

Meld din interesse til oss her.

Vår filosofi

Breiband.no har Norges beste bredbåndsdekning i distriktene, og har de siste 10 årene bygget ut bredbånd i 140 kommuner. Vi har lang erfaring med å være leverandøren som trår til der fiberutbygging ble for dyrt eller for vanskelig. De siste årene har vi bygget trådløse nett som gir 4-10 Mbit/s hastighet, de siste månedene har vi bygget nett med 30 Mbit/s hastighet og nå kan vi bygge nett som gir hele 100 Mbit/s til sluttbrukeren. Investeringskostnaden er normalt langt lavere enn fiber, og gjennomsnittlig realiseringstid er 4-14 uker. Vi kan bygge bredbånd for helt ned til 10 abonnenter.

Vår visjon er at alle skal drive næring og bo hvor man vil i landet, og alltid ha tilgang til en god kommunikasjon.

Vi kjøper fiber fra de fleste store aktører i Norge, og transporterer kapasiteten trådløs over egne frekvenser ut i master og senderstasjoner i usentrale strøk. På denne måten kan alle få tilgang til høyhastighetsbredbånd.

 

 

Mangler din kommune, nabolag eller bedrift god bredbåndsdekning? Vi vil høre fra deg.

Mange av våre utbyggingsaktiviteter igangsettes på bakgrunn av kollektiv interesse og behov i et område.  Vi kan bygge bredbånd for helt ned i 10 abonnenter som kan få gode hastigheter.

Ønsker du å vite mer? Ring oss på tlf 21 55 40 00 eller fortell om ditt prosjekt nedenfor, og vi gleder oss til å ta kontakt med deg.

 

Navn

Adresse

Postnummer og sted

E-post

Telefon

Eventuelt notat