Trådløst Bredbånd

Har du tregt internett der du bor, da er kanskje trådløst bredbånd via antenne noe for deg?

Med våre raske og stabile løsninger for trådløst bredbånd kan Breiband.no levere raskt internett uansett om du bor på landet eller mer sentralt.

Vi dekker 140 av landets kommuner med trådløst bredbånd via våre 1300 sendere som dekker store deler av landet med raskt trådløst bredbånd, såkalt antennebredbånd med hastigheter opp mot 30 Mbit/s uten noen begrensninger i bruk.

Har du ikke dekning for trådløst bredbånd via antenne så kan du få satellittbredbånd fra Breiband.no

Vi kan levere trådløst bredbånd med hastigheter opp til 30 Mbit/s, og nå med ubegrenset bruk.

Alle våre trådløse bredbånd-pakker kommer som “gjør-det-selv”-pakker og inkluderer alt du trenger for å bruke det trådløse bredbåndet, uansett om det er via en av våre trådløse sendere eller via parabol. Installasjonen er veldig enkel og du er på nett i løpet av noen få timer.

Med en raskt trådløst bredbånd fra Breiband.no har du en rask og stabil tjeneste hele året. Hastighetene og tjenestene vi leverer er normalt sett overlegne både ICE og mobilt bredbånd, da alle våre pakker for trådløst bredbånd har ubegrenset bruk og gjennomsnittsfarten vår er høyere enn gjennomsnittsfarten med ADSL, Ice eller mobilt bredbånd.

Vi leverer det beste internettet i distriktene, uten å måtte grave en eneste meter med kabel. Dermed kan du også bytte til en raskt trådløst bredbånd fra oss selv om bakken har fryst.

SE DINE MULIGHETER