Internett på hytta

bredband_pa_hytta

BESTILL

2 forskjellige løsninger

Alle hytter har dekning for satellittbredbånd med 99% dekning i Norge. I 140 kommuner kan vi også levere antennebasert bredbånd, som er helt uten datakvoter. Vi tilbyr helårsabonnement og sesongabonnement, så du enkelt kan få internett på hytta.

#1. Antennebredbånd på hytta (HELÅRSABONNEMENT)

Med antennebredbånd kan du enkelt få internett på hytta. Du betaler fast månedspris hele året, og tjenesten har dekning i 140 kommuner. Dette passer for dere som bruker hytta ofte, eller som ønsker et fast abonnement for helårs overvåking med kamera, temperatur eller strømstyring. Abonnementet kan ikke fryses, men du betaler en månedspris som er rimeligere enn av hva et hjemmeabonnement koster.

Slik bestiller du:

 

antennebredband

#2. Antennebredbånd på hytta (SESONGABONNEMENT)

Med sesongabonnement for hytta betaler du kun for internett på hytta når den er i bruk, og tjenesten har dekning i 140 kommuner. Du kjøper antenneutstyret til odel og eie for 2490,- kroner. Deretter kjøper du tilgang etter behov via Min Side (eller ved å ringe kundeservice), og tjenesten koster:

Du får da fri bruk uten databegrensning og inntil 5 Mbit/s hastighet. Dette abonnementet kan foreløpig kun bestilles via telefon eller E-post. Kontakt oss for å bestille internett på hytta.

foto2-849