Trådløs fiberbredbånd er fiberbasert bredbånd levert trådløst hjem til deg. Få inntil 30 Mbit/s hastighet trådløst til husveggen. Har du sikt innenfor 17 km til en av våre sendere, kan vi levere til deg. Mottakerutstyret er bygget for langt høyere hastigheter og gir mulighet til enda høyere hastigheter i fremtiden. Faktisk hastighet varierer fra senderstasjon til senderstasjon, og du vil få en inntil-hastighet av det som maksimalt kan leveres der du bor.

Velg abonnement

Klikk p? pakken du vil ha for ? velge

Kampanjepris p? etablering til 490,- Ordin?rpris 2990,-
12 m?neders avtaleperiode.
Hastigheten p? bredb?ndet vil kunne variere.

Velg montering:
Velg tileggsprodukter:
Velg fakturatype:
×

Need help with order?

Vi ringer deg
Helt ubegrenset bruk-06

 

LEVERINGSGARANTI

Dersom du ikke er sikker på om du har dekning for trådløs fiber, kan du trygt bestille likevel. Etter du har bestilt, kontakter vi deg med info om hvordan du får signaler fra din nærmeste sender. Og skulle du ikke få signaler likevel, kanselleres bestillingen uten kostnad for deg, samtidig som vi vurderer en mulig utbygging der du bor basert på interesse.

 

distriktene

 RASK OG STABIL TJENESTE

Mange tusen familier og bedrifter over hele landet bruker trådløs fiber fra Breiband.no. Tjenesten er rask og stabil. Mange av våre kunder har tidligere hatt ADSL eller 4G med stor variasjon i hastighet, før de valgte å bytte til oss. Selv om vi tilbyr en inntil-hastighet på våre abonnement, så kan du forvente mer av oss. Vi setter strenge krav til signalkvalitet, og tilbyr deg sterkere antenne eller monteringshjelp dersom du ikke skulle få gode nok signaler for å få en utmerket god tjeneste fra oss. Vi har fiber tilknyttet senderne våre, og justerer kapasiteten hele tiden slik at hver abonnent kan få en stabil kvalitetstjeneste.

100% FRI BRUK

Trådløst fiberbredbånd er et fullverdig bredbånd uten datakvoter. Hele familien kan bruke nettet så mye de vil, hele døgnet. Passer like bra til strømming av TV og film, som til surfing og hjemmekontor.

 

 KOMPLETT GJØR-DET-SELV PAKKE

Pakken sendes deg normalt innen 5 dager fra bestilling. Du får med alt du behøver for å komme på nett:

  • Utvendig antennemottaker
  • Veggfeste
  • 15 meter kabel
  • Strømadapter med nettverksuttak
  • Bruksanvisning og DVD

Slik ser mottakerutstyret du får på veggen:

Vil du vite enda mer? Les alt om trådløst fiberbredbånd