Leverandør av bredbånd

Breiband.no er din leverandør av bredbånd og med antennebredbånd er du sikret raskt internett på landet, i distriktene og ellers der det ikke er tilfredsstillende raskt internett. Alle våre pakker er helt uten bruksbegrensninger og vi leverer hastigheter opp til 10 Mbit/s med vårt antennebredbånd og helt opp til 30 Mbit/s med vårt Premium-nett.

Med en liten antennemottaker på husveggen pekende mot en av våre master er vi din nye leverandør av bredbånd som gir deg ubegrenset trådløst nett, selv om du bor avsidesliggende. Alt du trenger er fri sikt og strøm. Med oss som leverandør av bredbånd tar det bare et par timer fra du mottar pakken, til du er på nett.

Alle pakkene vi leverer som din leverandør av bredbånd er “gjør-det-selv”-pakker som betyr at alt du trenger for å komme på nett er inkludert. antennemottaker, strømforsyning, kabel fra mottakeren inn i huset, og internettkabel du kan koble datamaskinen til. Ønsker du trådløst nett kan du enten bestille en ferdig oppsatt en fra oss med full support og garanti, alternativt kan du bruke et trådløst aksesspunkt som gir deg trådløst nett i huset. De aller fleste nyere routere kan settes til å være trådløse aksesspunkt.

Med Breiband.no som din leverandør av bredbånd mottar du hastigheter opp mot 30 Mbit/s. Vi leverer raskt og stabilt nett på landet – ingen kvoter – du bruker så mye du vil – hele tiden.

Breiband.no leverer det raskeste internettet i distriktene – og vil i de aller fleste tilfeller være et vesentlig bedre valg enn mobilt bredbånd eller gammeldags ADSL gjennom telefonkabelen.

SE DINE MULIGHETER