Internettleverandør

Har du tregt internett der du bor?

Med våre raske og stabile løsninger for trådløst internett er vi internettleverandøren som leverer raskt internett uansett om du bor på landet eller mer sentralt.

Breiband.no er kanskje Norges fremste internettleverandør når det kommer til å levere internett i ulendt terreng og tynt befolkede områder.

Grunnen til at vi kan levere internett i slike områder er fordi vi leverer internett via bl. a. satellitt og antenne. Dette betyr at vi ikke trenger å strekke kabler og grave fiber for å være en internettleverandør som leverer høyhastighets internett til deg.

Dette gjør at vi ikke trenger å være en internettleverandør som leverer internett til de store byene, men kan konsentrere oss om å være en god internettleverandør for alle dere som bor på bygda. Vi i Breiband er stolte over å være den internettleverandøren i Norge som har størst dekning i distriktene, og våre dekningsområder utvides stadig.

Vi er internettleverandøren som dekker 140 av landets kommuner med våre 1300 sendere som dekker store deler av landet med raskt trådløst internett, såkalt trådløst fibernett med hastigheter opp mot 30 Mbit/s uten noen begrensninger i bruk. Følg linken for å lære mer om våre dekningsområder og om vi kan levere internett til deg.

Alle burde ha rett til en internettleverandør som kan levere gode tilbud på internett, uavhengig av hvor i landet du bor eller jobber. Breiband.no er derfor din partner og internettleverandør om du befinner deg i landlige eller ulendte omgivelser.

Vi leverer det beste internettet i distriktene, uten å måtte grave en eneste meter med kabel. Dermed kan du også bytte til en internettleverandør som oss selv om bakken har fryst.

Kontakt din internettleverandør, Breiband.no i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale, så finner vi sammen fram til den beste internett-løsningen for deg.

SE DINE MULIGHETER