Få bredbånd i Stokke!

I Stokke kan du både få 5G bredbånd og satellittbredbånd fra Breiband.no. Begge løsningene er gode alternativer hvis du ikke kan få fiber i Stokke, eller hvis du kun har treg ADSL-linje eller mobilt bredbånd. Du kan velge mellom gjør-det-selv pakke med alt utstyr du trenger, eller velg installasjon fra en av våre forhandlere. Slik fungerer 5G bredbånd og satellittbredbånd:

5G bredbånd består av en utvendig antennemottaker som monteres på husveggen. Via denne får du raskt og stabilt bredbånd til hele familien. Våre abonnementer har ingen kvotebegrensning. Breiband.no har bygget ut over 1500 senderstasjoner med 5G dekning i Norge, med fokus på distriktene og steder med mangelfullt bredbåndstilbud. Stokke er et av disse stedene.

Via en parabolantenne kan du få satellittbredbånd med dekning over hele Norge. Vi leverer deg komplett mottakerutstyr, med antenne, veggfeste, kabler og modem. Tjenesten er rask og stabil, med store datapakker inkludert. Få inntil hele 20 Mbit/s nedlastningshastighet, og inntil 6 Mbit/s opplastningshastighet. Har du dekning for TV via parabol, har du også dekning for satellittbredbånd.

Breiband.no skal være best på bredbånd i distriktene. Gjennom mange år har vi bygget ut et eget bredbåndsnett i over 135 kommuner og andre steder hvor det ikke er tilgang på raskt bredbånd fra før. Vi garanterer hastigheten du bestiller, med helt ubegrenset bruk og ingen bindingstid. Få bredbånd i Stokke i dag – bli kunde av Breiband.no!