Bredbånd hastighet

Kan du få TV via parabol? Da kan du også få høy bredbånd hastighet via parabol. Breiband.no er har best bredbånd hastighet på landet og i distriktene.

Satellitten KA-SAT dekker hele Norge, og ligger ca 20 grader syd på himmelen i Sør-Norge, og 10 grader sør i Nord-Norge. Har du sikt, har du dekning for høy bredbånd hastighet. Nesten hver eneste husstand i Norge har kan få høy bredbånd hastighet via parabol.

Høy bredbånd hastighet via parabol er løsningen for alle som ikke kan få fiber. Bestill bredbånd i dag, motta gjør-det-selv pakke i posten og du er på nett med høy bredbånd hastighet i løpet av få dager.

Alle våre abonnement kommer som gjør-det-selv pakke, som inkluderer alt du trenger av utstyr for bredbånd via parabol. Du kan også få installatør hjem til deg. Pakken består av parabolantenne, parabolhode, veggfeste, modem, 20 meter utekabel og innvendig kabel. Det du trenger selv for å installere, er drill med bor, skiftenøkkel og vater. Har du montert parabol før (feks til TV), er dette ganske tilsvarende. Hvis ikke, beregn noen timer på monteringen.

Når du har fått parabolen opp på veggen med gode signaler, har du en helt stabil tjeneste hele året med høy bredbånd hastighet. Uansett vær og vind, og uansett hvor mange andre som bruker internett samtidig. Bredbånd hastigheten er “best effort” og vil variere i forhold til den totale trafikken i nettet, og stort sett vil du få en hastighet på 5-30 Mbit/s. Alt i alt er bredbånd hastigheten via parabol vesentlig bedre enn ICE, mobilt bredbånd og ADSL.

SE DINE MULIGHETER