Bredbånd bedrift

Vi benytter egen trådløs 5G bredbånd teknologi for bedrift, og har i tillegg egen lisens fra Post- og Teletilsynet for å levere fiberkapasitet i lufta. Derfor kan vi bruke fiber og kabelbasert bredbånd og levere trådløst direkte til din bedrift, til svært konkurransedyktig priser og leveringstider.

Våre bredbånd Bedrift Sat abonnement, er spesielt tilpasset bredbånd behovene for din bedrift. Bredbånd Bedrift Sat kommer i mange varianter med mange kapasiteter og muligheter. Bredbånd Bedrift Sat abonnementene er satellitt baserte, og kan derfor levere stabil og rask bredbånd hastighet helt uten problemer. Her kan du lese mer eller få et tilbud på Bredbånd Bedrift Sat abonnementene våres.

Vi dekker 140 av landets kommuner med våre 1300 sendere som dekker store deler av landet med raskt trådløst bredbånd for bedrift, såkalt antennebredbånd med hastigheter opp mot 30 Mbit/s uten noen begrensninger i bruk.

Med Bredbånd Bedrift Sat leverer vi det beste internettet i distriktene, uten å måtte grave en eneste meter med kabel. Dermed kan du også bytte til en raskt internett fra oss selv om bakken har fryst.

SE DINE MULIGHETER