BESTILL

DEKNING I 140 KOMMUNER

Breiband.no har bygget ut et eget bredbåndsnett i 140 kommuner. Vi har spesielt god dekning der det ikke finnes mulighet for fiber, og vår visjon er at alle i Norge skal kunne bo og drive næring hvor de vil, med tilgang til godt bredbånd. Ønsker du å se din nærmeste sender kan du laste ned vår dekningsapp til iPhone eller Android.

 

distriktene

FIBERKVALITET GJENNOM LUFTA

Via en av våre 1300 senderstasjoner i Norge, kan bedriften din få tilgang til raskt bredbånd, uten å måtte grave en eneste meter med fiber. Breiband.no har fiberkapasitet i mastene, og egne lisenser for å sende flere kapasitet på flere hundre megabits/s fra punkt til punkt, og levere en kvalitetstjeneste til bedriften.

bredbandsmast

 RASK OG STABIL TJENESTE

Bedrifter over hele landet bruker antennebredbånd fra Breiband.no. Tjenesten er rask og stabil. Mange av våre kunder har tidligere hatt ADSL eller SHDSL med begrenset mulighet for å oppgradere hastighet, før de valgte å bytte til oss. Vi har fiber tilknyttet senderne våre, og justerer kapasiteten hele tiden slik at hver abonnent kan få en stabil kvalitetstjeneste.

100% FRI BRUK OG GOD RESPONSTID

Antennebredbånd er et fullverdig bredbånd uten datakvoter. Vi har også bedre responstid (latency) på tjenesten enn hva som leveres over ADSL. Sjekk selv statistikken på nettfart.no.

 KOMPLETT GJØR-DET-SELV PAKKE

Pakken sendes innen 5 dager fra bestilling. Velg mellom montør eller gjør-det-selv pakken, som inneholder følgende:

  • Utvendig antennemottaker
  • Veggfeste
  • 15 meter kabel
  • Nettverksuttak
  • Bruksanvisning og DVD

Slik ser den utvendige mottakerutstyret som festet på bygget:

Antenne

BESTILL MOTTA TILBUD

Vil du vite enda mer? Les alt om antennebredbånd.