Superbredbånd gjennom lufta

Nå kan enda flere få raskere bredbånd:

Vi bygger raskt bredbånd, der fiberleverandørene ikke kan. Fast bredbånd uten kvoter, med inntil fiberhastighet. Gjennom lufta. Dekning i 170 kommuner. Ring oss på 21554000.

Har du sikt til en av våre master, har du dekning

Fri bruk for hele familien - Vi har ingen kvoter

Fast installasjon - Få montør eller gjør det selv

God dekning i byen og på landet

Ring 21554000

Sjekk dekning og få et godt tilbud

Fyll ut skjemaet og vi ringer deg. Vi undersøker dekningen, og gir deg et uforpliktende tilbud om vi kan levere.

Skjemaet sendes kryptert og vi ivaretar persondataene.

Der de andre leverandørene ikke kan tilby skikkelig internett - der finner du oss. I distriktene er det ofte mindre lønnsomt å strekke kabel eller fiber for å levere skikkelig godt internett. Breiband.no strekker fiberkabler til mastepunkter, og leverer raskt og stabilt bredbånd over eget trådløst nett. Alt du trenger er å montere en mottaker på veggen, og sikte inn mot en av våre 1300 senderstasjoner. Har du ikke dekning fra disse, kan du likevel få raskt internett via satellitt.

 

LES MER  OM DEKNING

Nyheter

Se Netflix uten at det belaster linjen

20, Feb, 2017

Den populære strømmetjenesten Netflix, som flere av våre kunder bruker, har nå endelig fått støtte for offline-modus. Du kan nå laste ned utvalgte filmer og serier for å se dem på dine enheter om du skulle være på reisefot eller befinne deg uten Internett.   Spesielt for kunder med satellittbredbånd er dette en gladnyhet, da […]

Les mer

Bedre mobildekning med Wifi Tale

20, Feb, 2017

Dårlig telefondekning ute- og innendørs blir det nå slutt på når WiFi Tale fra Telenor rulles ut til flere enheter. Med WiFi Tale slipper du hakkete samtaler eller meldinger som ikke sendes. WiFi Tale er en tjeneste fra Telenor til Telenors mobilkunder hvor bredbåndsabonnementet hjemme blir brukt for å gi en bedre mobildekning, og fungerer utmerket over en bredbåndslinje fra Breiband.no.

Les mer