5G

Har du tregt internett der du bor, da er kanskje 5G løsningen for deg?

Med vår raske og stabile 5G-løsning for trådløst internett kan Breiband.no levere raskt 5G internett uansett om du bor på landet eller mer sentralt.

Vi dekker 140 av landets kommuner med våre 1300 sendere som dekker store deler av landet med raskt trådløst 5G internett, såkalt antennebredbånd med hastigheter opp mot 30 Mbit/s uten noen begrensninger i bruk.

Har du ikke dekning for 5G antennebredbånd så kan du få satellittbredbånd fra Breiband.no

Vi kan levere pakker med hastigheter opp til 30 Mbit/s, og nå med ubegrenset bruk.

Alle våre pakker kommer som “gjør-det-selv”-pakker og inkluderer alt du trenger for å komme på nett, uansett om det er via en av våre trådløse 5G sendere eller via parabol. Installasjonen er veldig enkel og du er på nett i løpet av noen få timer.

Med en rask trådløs 5G internettforbindelse fra Breiband.no har du en rask og stabil tjeneste hele året. Hastighetene og tjenestene vi leverer er normalt sett overlegne både ICE og mobilt bredbånd, da alle våre pakker har ubegrenset bruk og gjennomsnittsfarten vår er høyere enn gjennomsnittsfarten med ADSL, Ice eller mobilt bredbånd.

Vi leverer det beste internettet i distriktene, uten å måtte grave en eneste meter med kabel. Dermed kan du også bytte til en raskt 5G internett eller parabol fra oss selv om bakken har fryst.

SE DINE MULIGHETER